Opprette en sporingsfil

Etter at du har rapportert et problem til Kasperskys kundeservice spesialister, kan de be deg om å generere en rapport med informasjon om driften av Kaspersky-programmet og sende den til Kasperskys kundeservice. Kasperskys kundeservice spesialister kan også be deg om å opprette en sporingsfil. Sporingsfilen gjør det mulig å utføre en trinnvis undersøkelse av kjøringen av programkommandoer for å finne ut når feilen oppstår.

Sporing er en effektiv metode for å registrere detaljert informasjon om programaktivitet. Kundeservice spesialister bruker sporingsfiler for å feilsøke problemer.

Opprette en sporingsfil

Viktig: Vi anbefaler at du aktiverer sporing bare hvis du blir bedt om det av en Kasperskys kundeservice spesialist.

Sporingsfiler kan kreve masse diskplass. Deaktiver sporing når du ikke trenger sporingsfiler lenger.

Deaktiver sporing

Sporingsfiler lagres lokalt på datamaskinen i følgende mapper:~/Library/Logs/Kaspersky Lab/ and /Library/Logs/Kaspersky Lab/.

Kaspersky-programmet lagrer følgende informasjon i en sporingsfil:

Sporingsfiler inneholder kun informasjonen som trengs for å fikse defekter i programmet. Kaspersky bruker sporingsfiler til å undersøke hendelser knyttet til funksjonsfeil i Kaspersky-programmet.

Som standard er opprettelse av sporingsfiler deaktivert. Du kan aktivere generering av sporingsfiler i programinnstillingene.

Sporingsfiler kan kun sendes manuelt til Kaspersky. Programmet sender ikke sporingsfiler til Kaspersky automatisk.

Du kan velge hvordan sporingsfiler sendes til Kaspersky.

Før du sender sporingsfiler til Kaspersky, må du gjennomgå hvilke data de innholder.

Viktig: Sporingsfiler kan inneholde personlige data og sensitiv informasjon. Når du sender sporingsfiler til Kaspersky, godkjenner du å oppgi all data som finnes i sporingsfilene du sender til Kaspersky, og du samtykker til metoden som brukes for å sende dem.